Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Hvilke typer plast?

Slip tid: 2020-08-10 10:46:31  Hits: 11

Klassifikation af plast:


1.I henhold til de forskellige egenskaber ved plast efter opvarmning er det opdelt i termoplastisk plast og termohærdende plast.


Den molekylære struktur af termoplast er en lineær struktur, som blødgør eller smelter, når den opvarmes, kan formes i en bestemt form og bliver hård efter afkøling.Det blødgør igen efter at være blevet opvarmet til en vis grad, og derefter hærdes efter afkøling.Denne proces kan gentages mange gange.Som f.eks. polyvinylchlorid, polyethylen, polystyren osv. Formeringsprocessen af termoplast er relativt enkel, kan produceres kontinuerligt og har forholdsvis stor mekanisk styrke, så den udvikler sig hurtigt.


Den molekylære struktur af termohærdende plast er en kropsstruktur, som også blødgør, når den opvarmes, og kan formes i en bestemt form, men efter opvarmning i en vis grad eller tilsætning af en lille mængde hærdning, vil den blive hærdet og sat, og den vil ikke blive blød eller ændre sig efter opvarmning.Form.Efter termohærdende plast forarbejdes og dannes, vil de ikke længere blive blødgjort af varme, så de kan ikke genanvendes og genanvendes.F.eks. er fenolplast, aminoplast og epoxyharpikser alle sådanne plast.Processen med at støbe termohærdende plast er mere kompliceret, så kontinuerlig produktion har visse vanskeligheder, men dets varmeresistens er god, det er ikke let at deforme, og prisen er relativt lav.


2.I henhold til forskellige anvendelser af plast er den opdelt i generel plast og ingeniørplast


Plastik til generelle formål vedrører plast med store udbytter, lave priser og en lang række anvendelser.De omfatter hovedsagelig fem sorter af polyolefin, polyvinylchlorid, polystyren, phenol plast og aminoplast.Mange produkter, der anvendes i mennesker, er fremstillet af disse almindelige plast.


Maskinplast er plast, der kan anvendes som konstruktionsmæssige konstruktionsmaterialer og erstatte dele til metalfremstilling.F.eks. polyamid, polycarbonat, polyoxymethylen, ABS-harpiks, polytetrafluorethylen, polyester, polysulfon, polyimid osv. Maskinplast har egenskaber som lav densitet, høj kemisk stabilitet, gode mekaniske egenskaber, overlegen elektrisk isolering og let forarbejdning og støbning.De anvendes i vidt omfang inden for f.eks. automobiler, elektriske apparater, kemikalier, maskiner, instrumenter og målere samt rumfart og raketter.Missiler og andre aspekter.



58-2.jpg

Tidligere: Oversigt og prognose for plastpro...

Næste: Hvad er plastformmaterialerne?