Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Sprøjtestøbning

Slip tid: 2020-07-30 14:09:48  Hits: 13

    Sprøjtestøbning er en metode til fremstilling af former til industrielle produkter. Produkter bruger normalt gummiindsprøjtning og formsprøjtning af plast.  

    Sprøjtestøbning kan også opdeles i sprøjtestøbningskomprimeringsmetode og formstøbemetode.


Hovedtyper:

1. Støbning af gummi: Støbning af gummi er en produktionsmetode, hvori gummi indsprøjtes direkte fra tønden i modellen for at vulkanisere. Fordelene ved formsprøjtning af gummi er: selvom det er en intermitterende operation, er støbecyklussen kort, produktionseffektiviteten er høj, blankforberedelsesprocessen elimineres, arbejdsintensiteten er lille og produktkvaliteten er fremragende.


2. Plastinjektion: Plastinjektion er en metode til plastprodukter. Den smeltede plast indsprøjtes i plastproduktformen ved tryk og afkøles derefter og støbes til opnåelse af forskellige plastdele. Der er mekaniske sprøjtestøbemaskiner dedikeret til sprøjtestøbning. Den mest almindeligt anvendte plast er polystyren.


3. Støbning og sprøjtestøbning: Den resulterende form er ofte det endelige produkt, og ingen anden behandling er påkrævet før installation eller brug som slutprodukt. Mange detaljer, såsom fremspring, ribber og gevind, kan dannes i et trin af sprøjtestøbning.



Tidligere: Udviklingen tendens til plast mol...

Næste: Hvad er de vigtigste råmateriale...