Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Asiamold Guangzhou International Mold Exhibition starter 11-13 august

Slip tid: 2020-07-21 08:35:02  Hits: 7

    Den 14. Guangzhou International Mold Exhibition (Asiamold) afholdes på Kina Import and Export Fair Complex fra 11. til 13. august 2020. Den tre dage lange Asiamold vil fremvise avanceret formfremstilling og forarbejdning, støbegods, metalforarbejdning, lejer , 3D-udskrivning, laser og automatiseringsteknologier.


Guangzhou To-farvet / Multi-colour Mold Injection Technology Summit Forum 12. august 2020


      Del avanceret tofarvet / flerfarvet formindsprøjtningsteknologi, produkter og etuier til automobillamper, interiør og udvendig trim, husholdningsapparater, elektronikproduktion, smarte wearables og andre industrier! En omfattende visning af to-farve / multi-farve injektionsform teknologi og tekniske vanskeligheder.


Guangzhou International 3D Printing Industry Technology Summit 12. august 2020



Med det formål at anvende mainstream 3D-trykning / additiv produktionsteknologi i formkonstruktion og fremstilling af skimmelformede vandveje, hurtige prototyperapplikationer og andre hot-applikationsretninger i industrien, dele nye applikationssager og analysere aktuelle hot spots, såsom forme og formsprøjtning af plast. Virksomheder i branchen bringer nye ideer.

637304282699627799172.jpg


Hvordan eksperter på industrielt metal 3D-trykform " specialisere "

 

3D-udskrivningskasse med injektionsform for at reducere støbecyklus

 

En integreret løsning til at optimere metaladditivprocessen

 

3D Systems software og hardware fortsætter med at innovere for at fremme digital produktionsniveau af additivproduktion af metal 3D-trykningsteknologi - en ny tendens inden for skimmelfremstilling Anvendelsen af ​​metal 3D-trykning i industrien


Videnskabeligt injektionsforum 13. august 2020


Deling af videnskabelig, effektiv, stabil sprøjtestøbningsteknologi og udstyr til styring af udstyr til form- og plastindustrien. Indholdet af talen er forfinet og praktisk. Elitelektorerne har rig erfaring og styrke. De er ekstremt praktiske til at opgradere formsprøjtningsprocessen og overvinde de tekniske problemer med støbning. værdi.


56.jpg



Tidligere: China Mould Industry Association ...

Næste: Nyheder om plastformindustrien